Sørumlia vel får nye nettsider

Tanken bak det å redesigne nettsidene er at teknologien har gjort store fremskritt siden den forrige siden ble konstruert. Vi går nå over til et enklere system der vi ikke trenger hjelp fra utenforstående for å publisere nyheter, invitasjoner, møter og fester mm. De nye sidene er basert på WordPress.

Utsikten fra Sørumlia på vinterstid.
Utsikten fra Sørumlia på vinterstid.

 

9 tanker om “Sørumlia vel får nye nettsider”

  1. Heya im for the first time here. I discovered this board and I to uncover It truly helpful &amp it helped me out a whole lot. I hope to supply something back and aid other people such as you helped me. kdeeeaeadedd

  2. I think this is one of the most important information for me. And i’m glad reading your article. But want to remark on some general things, The web site style is perfect, the articles is really great : D. Good job, cheers

  3. if making snowfall leaps Hermes purses And totes operating 3ounce throwaway duplicate Hermes cups of coffee or even a conforms icle, pour the juices a mixture on the road to these kind of people until it is they have been perfect possessions wall plug ecommerce better than nearly full. ckdgekebfegafkec

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.